Ονειρο θερινής νυκτός η ανεξαρτησία για τους περισσότερους νέους στην Ελλάδα που πλησιάζουν (ή έχουν περάσει) την τρίτη δεκαετία της ζωής τους και εξαρτώνται από το χαρτζιλίκι των γονιών τους ή μένουν ακόμη στο πατρικό. Οταν ο μπαμπάς τρέφει ακόμη τους τριαντάρηδες

ΕΛΛΗ ΙΣΜΑΗΛΙΔΟΥ | Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«Δυστυχώς το εν λόγω φαινόμενο εμφανίζεται όλο και πιο συχνά. Μετά το διαζύγιο εκατοντάδες γονείς, κυρίως γυναίκες που ασκούν τη γονική μέριμνα, αναγκάζονται να επιστρέψουν στο πατρικό τους, όπου πλέον οι παππούδες όχι μόνο προσφέρουν οικονομική ενίσχυση αλλά εν τέλει καταλήγουν να μεγαλώνουν τα παιδιά σαν... δικά τους, μια και ο γονιός δουλεύει ολημερίς!»δηλώνει στο «Βήμα» ο κ. Αντώνιος Τσαχτσαρλής , δικηγόρος με ειδίκευση στο οικογενειακό Δίκαιο.

Επισήμανση

Σχέση εντολέα-Δικηγόρου ιδρύεται μόνο κατόπιν ρητής συμφωνίας και όχι με την απλή επίσκεψη σε ένα δικτυακό τόπο (ιστοσελίδα) ή την αποστολή μηνύματος με οποιονδήποτε τρόπο στον Δικηγόρο. Δεσμευτική νομική συμβουλή παρέχεται μόνο κατόπιν αμοιβής.

Τομείς Δραστηριότητας

Το ομώνυμο δικηγορικό γραφείο ασχολείται και αναλαμβάνει συμβουλευτική και δικαστική εκπροσώπηση σε υποθέσεις αστικού, ποινικού, εμπορικού και διοικητικού δικαίου.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς δραστηριότητας και εξειδίκευσής μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.